Toptan Lavanta Fidesi Fiyatları 2022

Toptan lavanta fidesi fiyatları

Toptan lavanta fidesi fiyatları. Bir toptancı firmadan lavanta fidesi mi satın almayı düşünüyorsunuz? Lavanta özellikle kokuları için tercih edilmektedir. Lavanta bitkileri birçok renkte yetişebilir. Örneğin, sıradan lavanta gümüş grisi veya mavimsi saplara sahiptir. Ancak mor-mavi veya tamamen mavi çiçekleri olan Lavanta bitkileri de vardır. Beyaz ve pembe renkli çeşitleri de vardır, ancak bunlar koku bakımından daha az güçlüdür. Lavanta bitkileri fakir topraklarda iyi yetişir. Birçok bitkinin büyümek için mücadele ettiği yerde lavanta gelişebilir. Bu nedenle örneğin terastaki saksılar için de ideal bir bitkidir.

Toptan lavanta fidesi fiyatları. Lavanta bitkisi, tam güneşte bir yerde en iyi şekilde büyür. Genç lavanta bitkilerini yaz başında dikmek en iyisidir. Daha sonra köklerinin iyi gelişebilmesi için onlara bol su verin. İlk çiçekler açar açmaz lavanta bitkisi kesilebilir. Çok çiçek kesilirse lavanta bitkisi yeniden çiçek açar.

Toptan lavanta fidesi fiyatları. BASEM lavanta olarak her türlü lavanta çeşidi ve bunların toptan satışı konusunda uzmanız. Kaliteyi sizin için doğru bir şekilde değerlendirebilmek için alıcılarımız ile sürekli ilerişim halindeyiz ve onlara yardımcı oluyoruz. Lavanya stoegas ve lavanta angustifolia gibi en kaliteli lavanta çeşitlerini toptan bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Lavanta fidelerini sizin için istediğiniz boyutta profesyonel olarak kargolarız. Çevrimiçi olarak kolayca sipariş verirken size daima en iyisini garanti ediyoruz. Lavanta yetiştiricisi olarak oldukça yetkin bir kurumuz. Böylece size lavanta bitkilerini toptan olarak hızlı ve mükemmel kalitede tedarik edebiliriz.

2022 Toptan Lavanta Fidesi Fiyatları

Toptan lavanta fidesi fiyatları. Lavanta bitkilerini nasıl sipariş edebileceğinizi merak ediyor musunuz? Kolayca sipariş verebilmeniz için sitemiz üzerinde yer alan iletişim sayfasını ve iletişim butonunu kullanabilirsiniz. Sipariş verdikten sonra, bitkileri en iyi şekilde hazırlıyoruz. Fideleri müşterilerinize olabildiğince taze sunabilmeniz için nakliyeye hazırlıyoruz. Bir yetiştirici firma olarak, lavanta bitkilerinin yanı sıra diğer bahçe bitkileri ve bir dizi başka ürün için fide sunabiliyoruz. Yıllar içinde mükemmel deneyimler kazandık, bu da size mümkün olan en yüksek kaliteyi garanti edebileceğimiz anlamına geliyor. Ürünler, dilediğiniz alanda kullanabilmeniz için en kısa sürede size teslim edilir. Lavanta fidesi fiyatları konusunda size en uygun fiyatlı ve en ekonomik alternatifi sunacağımızın garantisini veriyoruz.

Neden Lavanta?

Toptan lavanta fidesi fiyatları. Lavanta, her bahçeye veya balkona Akdeniz havası verir. Aynı zamanda arılar, kelebekler gibi kanatlıları kendine çeker ve onlara yiyecek sunar. Bitki nispeten dayanıklıdır. Su birikintisi olmaması için bahçe toprağı geçirgen olmalıdır. Hafif bir eğim veya yükseltilmiş bir yatak bu nedenle ideal yerlerdir. Toprak, besin açısından oldukça fakir ve kireçli olmalıdır, çünkü lavanta çorak toprak sever. Bu nedenle, genellikle döllenmesine gerek yoktur. Lavantayı saksıya dikmek istiyorsanız toprağı kumla karıştırmalısınız. Saksı cömert boyutlarda olmalı ve su birikmesini önlemek için bir drenaj deliğine sahip olmalıdır.

Toptan lavanta fidesi fiyatları. Mükemmel çiçeklenme ve güzel bir şekil için lavanta yılda iki kez budanmalıdır. Kesim, bitkinin güzel ve kompakt kalmasını ve içeriden çok fazla çıplak kalmamasını sağlar. İlk kesim erken ilkbaharda yapılmalıdır. Zamanlamayı tahmin etmek kolay değil: Mümkünse şiddetli don olmamalı ve lavanta henüz filizlenmemelidir. Bu genellikle Şubat sonu ile Mart ortası arasındadır. İkinci kesim yazın olur. Tercihen lavanta rengi solmadan hemen önce yapılır. Yani hala ikinci bir çiçeklenme için yeterli güce sahip olduğunda. Uzun çiçek sapları kesilir, bu da yaklaşık üçte birine tekabül eder. Alt kısmı yeşil yapraklar ve genç sürgünlerle bırakmak en iyisidir. İkinci budama zamanını kaçırırsanız, don hasarını önlemek için hiç kesmemek en iyisidir.

Anasayfamızı ziyaret ederek diğer lavanta fidesi çeşitlerimizi inceleyebilir yada google üzerinden farklı aramalar gerçekleştirebilirsiniz.